Verkeersschool THEMAR-MESTREECH

Alle gegevens van Verkeersschool THEMAR-MESTREECH.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool THEMAR-MESTREECH is 63%, 8 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je voor lessen bij Verkeersschool THEMAR-MESTREECH? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Maastricht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool THEMAR-MESTREECH.

Je vindt deze school in Sint Geertruid. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Moerslag 26A, 6265NC Sint Geertruid. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (043) 408 28 50, of 06 21 60 47 10. Ze hebben een eigen site met meer informatie: themar-mestreech.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 146329960000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1394N7.

Waar vind ik Verkeersschool THEMAR-MESTREECH precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Sint Geertruid.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Sint Geertruid. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Herman Walthie en Autorijschool Vero.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool THEMAR-MESTREECH

Slagingspercentage

63

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(043) 408 28 50

Telefoon-nr

06 21 60 47 10

Website

themar-mestreech.nl

Adres

Moerslag 26A

Postcode

6265NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

146329960000

Rijschoolnummer

1394N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool THEMAR-MESTREECH”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool THEMAR-MESTREECH
Verkeersschool THEMAR-MESTREECH

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo