Verkeersschool Schuringa

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Schuringa.

Praktijklessen volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Schuringa ligt op 52%, 141 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersschool Schuringa biedt ook opleiding(en) voor professionals: bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto, bromfiets. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je lessen volgen bij Verkeersschool Schuringa? Dan heb je keuze uit één examenlocatie: Winschoten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Schuringa.

De rijschool heeft een vestiging in Winschoten. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Bovenburen 106, 9675HH Winschoten. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0597) 42 29 11, of 06 15 19 49 42. De rijschool beschikt over een eigen site: verkeersschoolschuringa.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 23270950000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0360W1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Schuringa precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Winschoten.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle rijscholen in Winschoten. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Edwin Hillenga en Autorijschool Kevin Beckerleg.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Schuringa

Slagingspercentage

52

Aantal examens

141

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0597) 42 29 11

Telefoon-nr

06 15 19 49 42

Website

verkeersschoolschuringa.nl

Adres

Bovenburen 106

Postcode

9675HH

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

23270950000

Rijschoolnummer

0360W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Schuringa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo