Verkeersschool Nelen B.V.

(2 klantbeoordelingen)

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Nelen B.V.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, personenauto of personenauto met aanhanger. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nelen B.V. is 47%, 943 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool. Deze rijschool biedt ook rijles met een personenauto met automaat. Als je bij deze school lest, leg je examen af bij een van de 7 CBR examenlocaties: Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Hoorn, Utrecht, Harderwij. Starten met theorie? Deze rijschool biedt verschillende theoriecursussen voor: motor of personenauto.

Beschikt deze rijschool over een keurmerk?

Je bent in goede handen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG- & FAM-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Nelen B.V.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: H.J.E. Wenckebachweg 53A,1096AK Amsterdam. Per e-mail bereik je ze op info@nelen.nl. Bellen kan natuurlijk ook, je bereikt ze op (020)6633773 of 622208991. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: nelen.nl.Het KvK-nummer van Rijschool Nelen B.V. is 583042660000.

Waar vind je Rijschool Nelen B.V.?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart (Maps).

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersopleidingscentrum Rijlesplanet, en Autorijschool BEB Driving.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Specification: Verkeersschool Nelen B.V.

Praktijklessen

Motor,Personenauto,Personenauto met aanhanger

Theorielessen

Motor,Personenauto

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

47

Aantal examens

943

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Hoorn, Utrecht, Harderwijk

Website

http://www.nelen.nl

E-mailadres

info@nelen.nl

Telefoonnummer 1

(020)6633773

Telefoonnummer 2

622208991

Adres

H.J.E. Wenckebachweg 53A

Postcode

1096AK

Plaats

KvK-nummer

583042660000

Keurmerk(en)

BOVAG- & FAM-keurmerk

2 reviews for Verkeersschool Nelen B.V.

3.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. jo

  Tijdig afgebeld voor de proefles.
  Vervolgens kreeg ik elke week berichten over een open staande factuur. Eenmaal terug gemaild dat dat onjuist is omdat ik het heb afgezegd, krijg ik een telefoontje dat de lesinstructeur op mij staat te wachten en ik er niet ben. Dus moet betalen.
  Ik vraag naar een bewijsje van wanneer ik dan een nieuwe afspraak zou moeten hebben gemaakt, maar daar reageer Diana niet op.
  Ze praat dwars door me heen. Vervolgens krijg ik dreigementen naar mijn hoofd geslingerd over een deurwaarde en dat ik het binnen 24 uur moet betalen. Geen discussie mogelijk met deze mevrouw.

  Ik zou NIEMAND aanraden om hiermee in zee te gaan !!!!

 2. silvio

  Mijn rijbewijs heb ik inmiddels gehaald koste me wel een tweede keer examen doen maar wel gelukt gr silvio

Verkeersschool Nelen B.V.
Verkeersschool Nelen B.V.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo