Verkeersschool Metro V.O.F.

(1 klantbeoordeling)

Alles op een rijtje over Verkeersschool Metro V.O.F..

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een motor, personenauto, personenauto met aanhanger of bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Metro V.O.F. is 41%, 484 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool. Bij deze school kun je ook lessen met een personenauto met automaat. Verkeersschool Metro V.O.F. verzorgt ook beroepsleiding(en):vrachtwagen of vrachtwagen met aanhanger. Les je bij deze school, dan leg je examen af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Starten met theorie? Deze rijschool biedt verschillende theoriecursussen voor: personenauto.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daar natuurlijk van:je mag kwaliteit verwachten.

Contact & telefoon van Verkeersschool Metro V.O.F..

Je vindt de rijschool in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Vlasakkersstraat 116,2574SL Den Haag. Helaas heeft deze rijschool nog geen e-mailadres doorgegeven. Bellen kan ook, het telefoonnummer is (070)3646668 of (070)3645353. Het is ons onbekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Verkeersschool Metro V.O.F. is 271821910000.

Waar zit Verkeersschool Metro V.O.F.?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart (Maps).

Nog meer rijscholen in Den Haag.

Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? JouwRijles.nl – René Spaans, en Autorijschool “De Rijk”.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Specification: Verkeersschool Metro V.O.F.

Praktijklessen

Motor,Personenauto,Personenauto met aanhanger,Bromfiets

Theorielessen

Personenauto

Beroepsopleiding(en)

Vrachtwagen,Vrachtwagen met aanhanger

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

41

Aantal examens

484

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

Telefoonnummer 1

(070)3646668

Telefoonnummer 2

(070)3645353

Adres

Vlasakkersstraat 116

Postcode

2574SL

Plaats

KvK-nummer

271821910000

Keurmerk(en)

BOVAG-keurmerk

1 review for Verkeersschool Metro V.O.F.

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Henk van Tuil

  Vandaag heb ik mijn AVD motorexamen gedaan en ook geslaagd.
  Dat ik geslaagd ben mag eigenlijk een wonder heten, hoezo vraagt u zich af?
  Ik ben inmiddels 65 jaar en mij hele leven draag ik een regel met me mee dat als kind al op mijn rapport stond nl. “Henk kan het wel, maar is snel afgeleid.”

  Het is dankzij de niet aflatende inzet van Ron en Danny, het soms met meer dan enige stemverheffing in mijn oortje corrigeren van Ron en de opmerkingen van Danny die met enige regelmaat aangaf te moeten huilen in de helm dat mij op het slaging-niveau heeft weten te brengen.
  Beide instructeurs hebben niet alleen de gave alles goed over te brengen, ze hebben plezier in het lesgeven en het motorrijden op zich. Dat is ook het eerste dat ze je willen meegeven. De rode draad door de hele opleiding is overigens veiligheid, veiligheid en veiligheid.
  Dan kom ik nog even op de centen, want zo zijn wij Hollanders. Verkeersschool Metro is niet zo maar de 1e de beste, hij draait al 2 generaties mee in het circuit en rust even zo lang op de ervaring.
  Al met al is de prijs kwaliteit verhouding op basis van mijn ervaringen top te noemen. Je weet op voorhand waar je financieel aan toe bent een all in pakket. Laat je niet verleiden met die zogenaamde 2 daagse cursussen incl de 2 examens van die hele grote aanbieder, wan de teller gaat pas lopen als je je 1e examen hebt gedaan.
  Kortom voor alle verkeerslessen groot of klein moet u voortaan bij Metro zijn

Verkeersschool Metro V.O.F.
Verkeersschool Metro V.O.F.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo