Verkeersschool Frijters

Lees meer over Verkeersschool Frijters.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Frijters is 65%, 134 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Verkeersschool Frijters biedt ook beroepsopleiding(en) aan: heftruck, taxi, tractor. Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets, tractor. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor rijles bij Verkeersschool Frijters? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Roosendaal.

Welke keurmerken heeft deze school?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Frijters.

Je vindt de school in Oud Gastel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Rijpersweg 94, 4751AV Oud Gastel. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0165) 51 28 83, of 06 14 24 34 41. De school beschikt over een eigen site: verkeersschoolfrijters.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 201232140000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3627H8.

Waar vind ik Verkeersschool Frijters?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de regio Oud Gastel.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Oud Gastel. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Peek en Autorijschool Yilmaz.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Frijters

Slagingspercentage

65

Aantal examens

134

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0165) 51 28 83

Telefoon-nr

06 14 24 34 41

Website

verkeersschoolfrijters.nl

Adres

Rijpersweg 94

Postcode

4751AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Roosendaal

KvK-nummer

201232140000

Rijschoolnummer

3627H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Frijters”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo