Verkeersschool Fly-Over

Alle details over Verkeersschool Fly-Over.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Fly-Over is 57%, 492 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Verkeersschool Fly-Over verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi. Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Verkeersschool Fly-Over? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorie

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeersschool Fly-Over.

De rijschool is te vinden in ‘S-Gravenhage. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Vreeswijkstraat 669, 2546AR ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (070) 321 01 80, of 06-53461606. De rijschool beschikt over een eigen site: fly-over.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 270913970000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3876U2.

Waar bezoek je Verkeersschool Fly-Over (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in ‘S-Gravenhage.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Holland en Rijschool Suzann.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Fly-Over

Slagingspercentage

57

Aantal examens

492

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 321 01 80

Telefoon-nr

06-53461606

Website

fly-over.nl

Adres

Vreeswijkstraat 669

Postcode

2546AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

270913970000

Rijschoolnummer

3876U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Fly-Over”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo