Verkeersschool Dushkar

Ontdek alles over Verkeersschool Dushkar.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Dushkar ligt op 39%, 38 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Verkeersschool Dushkar? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam.

Adres- en contactgegevens van Verkeersschool Dushkar.

De school heet een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Naritaweg 12, 1043BZ Amsterdam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 38 50 63 68. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, dushkar.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 342061390000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4060G8.

Waar zit Verkeersschool Dushkar precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Tu Futuro en Autorijschool Center.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Dushkar

Slagingspercentage

39

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 38 50 63 68

Website

dushkar.nl

Adres

Naritaweg 12

Postcode

1043BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342061390000

Rijschoolnummer

4060G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Dushkar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo