Verkeersschool De Ridder

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool De Ridder.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Ridder ligt op 58%, 227 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto, bromfiets. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Verkeersschool De Ridder? Dan kies je uit 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Verkeersschool De Ridder.

Je vindt deze school in ‘S-Gravenhage. Op zoek naar adresgegevens? Badhuisstraat 169, 2584HH ‘S-Gravenhage. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (070) 355 25 54. Ze hebben een eigen site met meer informatie: verkeersschoolderidder.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 271046230000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4363K1.

Wat is de locatie van Verkeersschool De Ridder?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Meerzicht en van Maanen en Verkeersschool Harteveld.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool De Ridder

Slagingspercentage

58

Aantal examens

227

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 355 25 54

Website

verkeersschoolderidder.nl

Adres

Badhuisstraat 169

Postcode

2584HH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

271046230000

Rijschoolnummer

4363K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool De Ridder”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo