Verkeersschool Awin

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Awin.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Awin ligt op 43%, 21 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Awin? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Emmeloord, Eemnes. Deze rijschool biedt ook rijles in een aangepaste auto, automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Awin.

Je vindt de school in Almere. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Puerto Ricostraat 14, 1339KT Almere. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bel de rijschool op, 036 535 43 75, of 06 43 56 62 45. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolawin.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 582044230000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6499U7.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Awin precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Almere.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Almere. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool van Zomeren en Autorijschool Paul Peeters.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Awin

Slagingspercentage

43

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

036 535 43 75

Telefoon-nr

06 43 56 62 45

Website

rijschoolawin.nl

Adres

Puerto Ricostraat 14

Postcode

1339KT

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

582044230000

Rijschoolnummer

6499U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Awin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo