Verkeerschool de Bruijn

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeerschool de Bruijn.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool de Bruijn ligt op 59%, 165 personen legden examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Kies je voor lessen bij Verkeerschool de Bruijn? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Venlo. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeerschool de Bruijn.

De rijschool heeft een locatie in Venlo. De adresgegevens zijn als volgt: Bisschop Schrijnenstraat 88, 5914RZ Venlo. Per e-mail bereik je ze op info@verkeersschooldebruijn.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0478) 58 31 27, of (077) 354 78 07. De school heeft een eigen site: verkeersschooldebruijn.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 809746940000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9906N2.

In welke plaats vind ik Verkeerschool de Bruijn (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Venlo.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Venlo. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Ummenthum en Rijschool Iwan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeerschool de Bruijn

Slagingspercentage

59

Aantal examens

165

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschooldebruijn.nl

Telefoon

(0478) 58 31 27

Telefoon-nr

(077) 354 78 07

Website

verkeersschooldebruijn.nl

Adres

Bisschop Schrijnenstraat 88

Postcode

5914RZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

809746940000

Rijschoolnummer

9906N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool de Bruijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo