Verkeerschool de Bruijn

Alles op een rijtje over Verkeerschool de Bruijn.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool de Bruijn ligt op 65%, 144 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je voor lessen bij Verkeerschool de Bruijn? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Venlo. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & korting rijles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Heeft de rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeerschool de Bruijn.

De rijschool is gevestigd in Venlo. De adresgegevens zijn als volgt: Bisschop Schrijnenstraat 88, 5914RZ Venlo. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0478) 58 31 27, of (077) 354 78 07. Deze rijschool heeft een eigen site: verkeersschooldebruijn.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 809746940000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9906N2.

Waar vind je Verkeerschool de Bruijn?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in Venlo.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Venlo. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Global en Verkeersschool Hen Engelen t.h.o.d.n NXXT.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeerschool de Bruijn

Slagingspercentage

65

Aantal examens

144

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0478) 58 31 27

Telefoon-nr

(077) 354 78 07

Website

verkeersschooldebruijn.nl

Adres

Bisschop Schrijnenstraat 88

Postcode

5914RZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

809746940000

Rijschoolnummer

9906N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool de Bruijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo