Verkeerschool de Bruijn

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeerschool de Bruijn.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool de Bruijn is 67%, 107 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor lessen bij Verkeerschool de Bruijn? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties: Venlo. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeerschool de Bruijn.

De rijschool is gevestigd in Venlo. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Bisschop Schrijnenstraat 88, 5914RZ Venlo. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (0478) 58 31 27, of (077) 354 78 07. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: verkeersschooldebruijn.nl. Het KvK-nummer van de school is: 809746940000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9906N2.

Waar bezoek ik Verkeerschool de Bruijn precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Venlo.

Bekijk hier meer Rijscholen in Venlo. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ton Pelzer en Sameh Autorijschool.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeerschool de Bruijn

Slagingspercentage

67

Aantal examens

107

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0478) 58 31 27

Telefoon-nr

(077) 354 78 07

Website

verkeersschooldebruijn.nl

Adres

Bisschop Schrijnenstraat 88

Postcode

5914RZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

809746940000

Rijschoolnummer

9906N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool de Bruijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo