V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn

Alle gegevens over V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn is 68%, 125 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Kies je voor lessen bij V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Venlo.

Heeft de rijschool keurmerken?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contact & telefoon van V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn.

Deze rijschool heeft een locatie in Venray. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Bosschermolen 14, 5801HE Venray. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (0478) 58 31 27, of (077) 354 78 07. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: verkeersschooldebruijn.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 120193830000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9906N2.

Waar bezoek je V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Venray.

Bekijk hier alle Rijscholen in Venray. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ven-Rij en Mulders Autorijschool.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn

Slagingspercentage

68

Aantal examens

125

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0478) 58 31 27

Telefoon-nr

(077) 354 78 07

Website

verkeersschooldebruijn.nl

Adres

Bosschermolen 14

Postcode

5801HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

120193830000

Rijschoolnummer

9906N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn
V.O.F. Auto- en Motorrijschool De Bruijn

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo