Tristan Kock

Alles op een rijtje over Tristan Kock.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Tristan Kock ligt op 57%, 49 personen legden examen af (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij Tristan Kock? Je hebt de keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Almelo.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Tristan Kock.

De school is gevestigd in Vriezenveen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: De IJsvogel 25, 7671LE Vriezenveen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 22 34 21 37. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, tristankock.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 575645150000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6954G4.

In welke plaats vind je Tristan Kock (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Vriezenveen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Vriezenveen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool van der Vinne en Verkeersschool Almelo.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Tristan Kock

Slagingspercentage

57

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 34 21 37

Website

tristankock.nl

Adres

De IJsvogel 25

Postcode

7671LE

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo

KvK-nummer

575645150000

Rijschoolnummer

6954G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tristan Kock”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo