Thure Rijopleidingen

Op deze pagina lees je alles over Thure Rijopleidingen.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Thure Rijopleidingen is 47%, 15 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Thure Rijopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Dordrecht, Barendrecht. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Thure Rijopleidingen.

De school is gevestigd in Dordrecht. De adresgegevens zijn als volgt: Binnen Walevest 78, 3311AB Dordrecht. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 41 37 54 52. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 807785260000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2059R2.

Waar vind je Thure Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Dordrecht.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Peter en Autorijschool Sefa.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Thure Rijopleidingen

Slagingspercentage

47

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 37 54 52

Adres

Binnen Walevest 78

Postcode

3311AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

807785260000

Rijschoolnummer

2059R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Thure Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo