Theorie Snel Halen

Alles op een rijtje over Theorie Snel Halen.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Theorie Snel Halen is 100%, 2 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Theorie Snel Halen biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Start je met les bij Theorie Snel Halen? Je kiest uit een van de 2 CBR-locaties: Amsterdam, Zaandam. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een aangepaste auto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Theorie Snel Halen.

Je vindt deze school in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Naritaweg 12, 1043BZ Amsterdam. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 020 7855 756. Voor meer info check je de website van de rijschool: theoriesnelhalen.nl/. Het KvK-nummer van deze school is: 342061390000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4060G8.

In welke plaats vind ik Theorie Snel Halen?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool J. De Bock en Autorijschool V.Z.V.R..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Theorie Snel Halen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

020 7855 756

Website

theoriesnelhalen.nl/

Adres

Naritaweg 12

Postcode

1043BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

342061390000

Rijschoolnummer

4060G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Theorie Snel Halen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo