Steef Gielens

Ontdek alles over Steef Gielens.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Steef Gielens ligt op 33%, 42 personen deden examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor rijles bij Steef Gielens? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Venlo.

Adres- en contactgegevens van Steef Gielens.

De rijschool heeft een vestiging in Oostrum Lb. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Geysterseweg 17, 5807AT Oostrum Lb. Bellen kan, je bereikt ze op 06 22 51 41 68. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 578937130000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7511F3.

In welke plaats zit Steef Gielens?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Oostrum Lb.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Oostrum Lb. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Natalie en Autorijschool Mijn Droom.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Steef Gielens

Slagingspercentage

33

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 22 51 41 68

Adres

Geysterseweg 17

Postcode

5807AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

578937130000

Rijschoolnummer

7511F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Steef Gielens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo