Sodrive Rijopleidingen

(4 klantbeoordelingen)

Alle gegevens over Sodrive Rijopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sodrive Rijopleidingen ligt op 27%, 1630 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Sodrive Rijopleidingen? Je kiest uit een van de 13 CBR-examenlocaties: Zwolle, Amsterdam, Haarlem, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Gouda, Spijkenisse, Barendrecht, Utrecht, Eindhoven. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Sodrive Rijopleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Capelle Aan Den Ijssel. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Fascinatio Boulevard 522, 2909VA Capelle Aan Den Ijssel. Stuur ze meteen een bericht: info@sodrive.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (085) 016 15 40. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, sodrive.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 90767985. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6940U2.

In welke plaats vind ik Sodrive Rijopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Bliksem en Autorijschool “R. Jeekel”.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Sodrive Rijopleidingen

Slagingspercentage

27

Aantal examens

1630

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@sodrive.nl

Telefoon

(085) 016 15 40

Website

sodrive.nl

Adres

Fascinatio Boulevard 522

Postcode

2909VA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Amsterdam, Haarlem, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Gouda, Spijkenisse, Barendrecht, Utrecht, Eindhoven

KvK-nummer

90767985

Rijschoolnummer

6940U2

4 reviews for Sodrive Rijopleidingen

3.0
2
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. N

  Slechte communicatie, afspraken worden niet nagekomen door SoDrive

  Na je eerste praktijkexamen moet je opeens 61 of 62 euro per 60 minuten betalen voor je herexamenpakket. Staat nergens op de website vermeld.

  Examendatum zouden ze voor mij verzetten als ik even snel zou betalen, niet gebeurd. Heb hier zeker 5 keer over gebeld. En bij het laatste gesprek werd mij verteld dat het uberhaupt niet verzet kan worden 6 weken voor de examendatum. Terwijl ik het examen 4 weken van te voren betaald heb. Voel me wel in de maling genomen hierdoor.

  Ik zou een vrouwelijke rij-instructeur krijgen, niet gebeurd.

  Als je belt wordt het gesprek snel afgeraffeld (door Wicky of Ricky), behalve als je komt betalen dan nemen ze de tijd. Medewerkers aan de telefoon komen geïrriteerd over als je vragen stelt.

  Als ik iets vraag waar ze geen antwoord op kunnen geven zeggen ze dat ik het aan de rij-instructeur moet vragen, terwijl ik het al gevraagd heb aan de rij-instructeur en de instructeur zzp’er is en dus sowieso niet over de regels en systemen van SoDrive gaat.

  E-mails worden niet beantwoordt, Whatsapp berichten ook niet. Ik wacht nog steeds op mijn geld (we zijn 20 dagen verder).

  Proefrijles is zogenaamd “morgen”, maar dat is ook niet waar.

  Ga niet in zee met dit bedrijf.

 2. Amira

  Ik zou niet gaan ivm dat ze alles op geld uit zijn en niet om je te laten slagen

 3. Esma

  Leerzame rijlessen, top personeel.

 4. Cansu

  Beste rijschool! Bedankt voor alle leuke lessen Peter!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo