Schoenaker Rijopleiding

Alles wat je wilt weten over Schoenaker Rijopleiding.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Schoenaker Rijopleiding ligt op 40%, 5 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Kies je ervoor te lessen bij Schoenaker Rijopleiding? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Zwolle.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Schoenaker Rijopleiding.

Deze rijschool vind je in Wijhe. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Prins Hendrikstraat 3, 8131AC Wijhe. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 682190399. Het KvK-nummer van de school is 705263970000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6217G2.

Waar zit Schoenaker Rijopleiding precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Wijhe.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Wijhe. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Docter – Helder en Autorijschool Buter.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Schoenaker Rijopleiding

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

682190399

Adres

Prins Hendrikstraat 3

Postcode

8131AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

705263970000

Rijschoolnummer

6217G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Schoenaker Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo