RijschoolBart

Op deze pagina lees je alles over RijschoolBart.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolBart ligt op 57%, 23 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. Ga je beginnen met rijles bij RijschoolBart? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Deventer. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige info over RijschoolBart.

De school is te vinden in Lochem. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Poorters Janlaan 4, 7242AH Lochem. Dit is het e-mailadres van deze school: info@rijschoolbart.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 0573-460042. De school beschikt over een eigen site: rijschoolbart.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 541655550000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2356F3.

In welke plaats vind je RijschoolBart precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Lochem.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Lochem. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Branji en Autorijschool Ten Pas v/h Woessink.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: RijschoolBart

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbart.nl

Telefoon

0573-460042

Website

rijschoolbart.nl

Adres

Poorters Janlaan 4

Postcode

7242AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

541655550000

Rijschoolnummer

2356F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschoolBart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo