Rijschool Zwolles

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Zwolles.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zwolles is 83%, 40 personen deden examen (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met les bij Rijschool Zwolles? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Zwolle.

Auto theorieboek, auto theorie oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links! Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Zwolles.

Je vindt de rijschool in Zwolle. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Belvederelaan 117, 8043LW Zwolle. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 12 95 42 14. Voor meer informatie kijk je op hun website: zwolles.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 050602540000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2143F5.

In welke plaats vind je Rijschool Zwolles precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Zwolle.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Zwolle. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Slingerland en Rijschool Dynamique.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Zwolles

Slagingspercentage

83

Aantal examens

40

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 12 95 42 14

Website

zwolles.nl/

Adres

Belvederelaan 117

Postcode

8043LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050602540000

Rijschoolnummer

2143F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zwolles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo