Rijschool Zwolles

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Zwolles.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zwolles is 84%, 38 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Zwolles? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocatie: Zwolle.

Welk keurmerk(en) heeft deze school?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Zwolles.

De school is te vinden in Zwolle. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Belvederelaan 117, 8043LW Zwolle. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 12 95 42 14. De school beschikt over een eigen website: zwolles.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 050602540000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2143F5.

Waar vind je Rijschool Zwolles (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in regio Zwolle.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Zwolle. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Dynamique en Hollies Rijschool.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Zwolles

Slagingspercentage

84

Aantal examens

38

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 12 95 42 14

Website

zwolles.nl/

Adres

Belvederelaan 117

Postcode

8043LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050602540000

Rijschoolnummer

2143F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zwolles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo