Rijschool Wolfswinkel

Ontdek alles over Rijschool Wolfswinkel.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wolfswinkel ligt op 75%, 16 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Wolfswinkel? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Zwolle, Harderwijk. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Contact & telefoon van Rijschool Wolfswinkel.

De school heet een locatie in Nunspeet. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Bachlaan 9, 8071VG Nunspeet. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolwolfswinkel.nl. De rijschool bellen? 06 13 03 05 80. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolwolfswinkel.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 836766860000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9242G6.

Waar vind je Rijschool Wolfswinkel precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Nunspeet.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Nunspeet. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: JM Autorijschool en Rijschool Zegers.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Wolfswinkel

Slagingspercentage

75

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolwolfswinkel.nl

Telefoon-nr

06 13 03 05 80

Website

rijschoolwolfswinkel.nl/

Adres

Bachlaan 9

Postcode

8071VG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Harderwijk

KvK-nummer

836766860000

Rijschoolnummer

9242G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wolfswinkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo