Rijschool Woerkum

(2 klantbeoordelingen)

Rijschool Woerkum: rijles zoals het hoort!

Bij Rijschool Woerkum ben je in goede handen, rij-instructrice (Shirley) zorgt voor leerzame én leuke rijlessen. Tijdens het rijden is er altijd ruimte voor een praatje en is het gezellig in de auto. Een groot voordeel van Rijschool Woerkum: je kunt hier direct van start! De rijschool werkt niet met wachtlijsten, wie als eerst komt kan als eerst van start. Op dit moment is er plek om direct te starten met rijlessen. Voor een proefles betaal je bij deze rijschool niets, neem dus snel contact op om je gratis proefles in te plannen! Heb je je rijbewijs al jaren op zak, maar zit je (niet meer) zeker achter het stuur? Vraag dan de opfriscursus aan, je zit in no time weer zelfverzekerd achter het stuur.

Je bereikt eigenaresse en rij-instructrice Shirley via [email protected] of 0655456055 (ook voor WhatsApp!). Voor meer informatie over tarieven en pakketten kun je ook terecht op de website: www.rijschoolwoerkum.nl. Rijschool Woerkum geeft rijles voor rijbewijs B (personenauto), in Altena en alle omliggende gemeenten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Woerkum.

De school heet een locatie in de Woudrichem. Hierbij de adresgegevens: Burgemeester van der Leliestraat 57, 4285 BJ Woudrichem. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Rijschool Woerkum is telefonisch bereikbaar via 0655456055. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolwoerkum.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 82927057.

Waar zit Rijschool Woerkum precies (kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Specification: Rijschool Woerkum

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0655456055

Website

rijschoolwoerkum.nl

Adres

Burgemeester van der Leliestraat 57

Postcode

4285BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

82927057

2 reviews for Rijschool Woerkum

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Loïc Tamboer

    Gratis proefles, de instructrice is rustig en legt duidelijk uit .

  2. Takes

    Rustige en gezellige instructrice.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo