Rijschool Woerkum

(5 klantbeoordelingen)

Rijschool Woerkum: rijles zoals het hoort!

Bij Rijschool Woerkum ben je in goede handen, rij-instructrice (Shirley) zorgt voor leerzame én leuke rijlessen. Tijdens het rijden is er altijd ruimte voor een praatje en is het gezellig in de auto. Een groot voordeel van Rijschool Woerkum: je kunt hier direct van start! De rijschool werkt niet met wachtlijsten, wie als eerst komt kan als eerst van start. Op dit moment is er plek om direct te starten met rijlessen. Voor een proefles betaal je bij deze rijschool niets, neem dus snel contact op om je gratis proefles in te plannen! Heb je je rijbewijs al jaren op zak, maar zit je (niet meer) zeker achter het stuur? Vraag dan de opfriscursus aan, je zit in no time weer zelfverzekerd achter het stuur.

Je bereikt eigenaresse en rij-instructrice Shirley via info@rijschoolwoerkum.nl of 0655456055 (ook voor WhatsApp!). Voor meer informatie over tarieven en pakketten kun je ook terecht op de website: www.rijschoolwoerkum.nl. Rijschool Woerkum geeft rijles voor rijbewijs B (personenauto).

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Woerkum.

De school heet een locatie in Gorinchem. Hierbij de adresgegevens: Van Hoevestraat 29 4141 DM Leerdam. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschoolwoerkum.nl. Rijschool Woerkum is telefonisch bereikbaar via 0655456055. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolwoerkum.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 82927057.

Waar zit Rijschool Woerkum precies (kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Specification: Rijschool Woerkum

Slagingspercentage

32

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 55 45 60 55

Adres

Van Hoevestraat 29

Postcode

4141DM

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Breda

KvK-nummer

829270570000

Rijschoolnummer

2478R2

5 reviews for Rijschool Woerkum

5.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Jacob

  After having a bad experience with another driving instructor, I contacted Shirley. A little more than two weeks later, I passed my driving exam on the first attempt!

  Shirley is always calm, friendly, and supportive. Her car is easy to drive, and she can teach you in English. I recommend her for anyone who needs a driving instructor in the Leerdam-Gorinchem area.

 2. Rafaël Sonneveld

  Leuke instructrice, leuke gesprekken gehad, ze is duidelijk en een beetje streng. in 1 keer geslaagd bij haar.

 3. Damir Ahmetovic

  Duidelijke en geduldige instructrice.

 4. Loïc Tamboer

  Gratis proefles, de instructrice is rustig en legt duidelijk uit .

 5. Takes

  Rustige en gezellige instructrice.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo