Rijschool Weverstede De Meern ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Weverstede

Alle gegevens van Rijschool Weverstede.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Weverstede is 57%, 100 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Weverstede? Je hebt de keus uit 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorieboek

Geld besparen op je autorijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Weverstede.

De rijschool heeft een locatie in De Meern. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Drususlaan 56, 3453KC De Meern. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (030) 889 52 33, of 06 41 98 17 25. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschool-weverstede.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 302155930000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3995U8.

Wat is de locatie van Rijschool Weverstede (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio De Meern.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in De Meern. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Stoker en Rijschool Milana.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Weverstede

Slagingspercentage

57

Aantal examens

100

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 41 98 17 25

Website

rijschool-weverstede.nl

Adres

Drususlaan 56

Postcode

3453KC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302155930000

Rijschoolnummer

3995U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Weverstede”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo