Rijschool VONDEL

Alles op een rijtje over Rijschool VONDEL.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool VONDEL ligt op 50%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je voor les bij Rijschool VONDEL? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Amsterdam.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool VONDEL.

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Borrendammehof 294hg, 1069ZH Amsterdam. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 52 47 24 57. Het KvK-nummer van de rijschool is 341340960000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2110F8.

Waar zit Rijschool VONDEL (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Van Oost en Autorijschool Center.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool VONDEL

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

06 52 47 24 57

Adres

Borrendammehof 294hg

Postcode

1069ZH

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341340960000

Rijschoolnummer

2110F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool VONDEL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo