Rijschool VD

Lees alles over Rijschool VD.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool VD ligt op 100%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool VD? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Berkel-Enschot. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool VD.

Deze school vind je in Berkel-Enschot. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Kerkstraat 401, 5056AC Berkel-Enschot. Bellen kan, je bereikt ze op 0618022552. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 91874734. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1280K9.

Waar bezoek ik Rijschool VD (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Berkel-Enschot.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Berkel-Enschot. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Maas Verkeer en Vervoer en Drive On.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool VD

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0618022552

Adres

Kerkstraat 401

Postcode

5056AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

91874734

Rijschoolnummer

1280K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool VD”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo