Rijschool Van Voorst

Alle gegevens van Rijschool Van Voorst.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van Voorst ligt op 51%, 43 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Van Voorst? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Alkmaar.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Van Voorst.

De school heet een locatie in Heerhugowaard. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Coryluslaan 24, 1702VN Heerhugowaard. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (072) 574 22 93. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschoolvanvoorst.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 590447130000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4340Z2.

In welke plaats vind je Rijschool Van Voorst (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Heerhugowaard.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Heerhugowaard. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Oztürk en Autorijschool Westerhof.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Van Voorst

Slagingspercentage

51

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(072) 574 22 93

Website

rijschoolvanvoorst.nl

Adres

Coryluslaan 24

Postcode

1702VN

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

590447130000

Rijschoolnummer

4340Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van Voorst”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo