Rijschool UP 2 Date

Alles op een rijtje over Rijschool UP 2 Date.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool UP 2 Date ligt op 67%, 24 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met les bij Rijschool UP 2 Date? Dan heb je de keus uit 1 CBR locaties: Zwolle.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool UP 2 Date.

De rijschool heeft een locatie in Hattem. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Hollewand 47, 8051HD Hattem. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 52 71 07 01. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolup2date.nl. Het KvK-nummer van deze school is 648891140000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8814N8.

In welke plaats vind je Rijschool UP 2 Date precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in Hattem.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hattem. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool AA-Landen en Rijschool Gerard Poker.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool UP 2 Date

Slagingspercentage

67

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 52 71 07 01

Website

rijschoolup2date.nl

Adres

Hollewand 47

Postcode

8051HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

648891140000

Rijschoolnummer

8814N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool UP 2 Date”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo