Rijschool Sonia

Lees meer over Rijschool Sonia.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Sonia ligt op 50%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor rijles bij Rijschool Sonia? Rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van het CBR: Maastricht, Urmond.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbieding

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Sonia.

De school is te vinden in Maastricht. Dit zijn de adresgegevens: Tongerseweg 348, 6215AC Maastricht. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 42 58 53 57. Het KvK-nummer van de rijschool is: 590031700000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6517K7.

Waar bezoek ik Rijschool Sonia (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Maastricht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Maastricht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Experience en Rijschool Les Op Maat.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Sonia

Slagingspercentage

50

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 42 58 53 57

Adres

Tongerseweg 348

Postcode

6215AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Urmond

KvK-nummer

590031700000

Rijschoolnummer

6517K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Sonia”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo