Rijschool Rozendale

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Rozendale.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rozendale is 75%, 16 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Praktijkles volgen bij Rijschool Rozendale? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Sneek.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Rozendale.

De school is te vinden in Uitwellingerga. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Bregesleatswei 2, 8624TR Uitwellingerga. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0515) 416254, of 06 52479366. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschoolrozendale.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 10956200000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4315R8.

Waar vind je Rijschool Rozendale (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Uitwellingerga.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Uitwellingerga. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Fontein en Rijschool De Lange.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Rozendale

Slagingspercentage

75

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0515) 416254

Telefoon-nr

06 52479366

Website

rijschoolrozendale.nl

Adres

Bregesleatswei 2

Postcode

8624TR

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

10956200000

Rijschoolnummer

4315R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Sabrina Visser

    Meneer rijd privé in lesauto. Bij stoplicht kwam hij naast mij staan. Half over de streep. Mijn acceleratie was snel en dit zag meneer als uitdaging. Reed meer dan 130km op 100km weg. Reed veel te hard door 70km zone. Bij contact opnemen dat dit erg ongepast is als instructeur vond hij het grappig en dacht dat ik wel een wedstrijdje wou rijden. Malloot

  2. Weekend fietser

    In hufter in rijden in privé!!!!!! Met 120 km op een b weg?!?!?!? Geen fietsers zien en bijna dood rijden!!!!!! Geen voorrang geven aan rechts!!! En dit was niet de eerste keer dat dit op gemerkt is!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo