Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT

Alles over Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT ligt op 69%, 35 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Mierlo. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT.

De school heeft een vestiging in Asten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Palmstraat 22, 5721ZM Asten. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 81 80 69 40. Het KvK-nummer van de school is 687681250000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8191W6.

Wat is de locatie van Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Asten.

Klik hier voor alle Rijscholen in Asten. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Jo Van Brussel en Rijschool Ustun.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

69

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 81 80 69 40

Adres

Palmstraat 22

Postcode

5721ZM

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

687681250000

Rijschoolnummer

8191W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT
Rijschool ROI t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo