Rijschool Ottens thodn NXXT

Alle gegevens van Rijschool Ottens thodn NXXT.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ottens thodn NXXT is 30%, 101 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Rijschool Ottens thodn NXXT biedt ook beroepsopleiding(en), . Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Ottens thodn NXXT? Je examen doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Emmen, Meppel. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Ottens thodn NXXT.

Deze rijschool heeft een locatie in Emmen. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Balingerbrink 41, 7812SB Emmen. Bellen? Het telefoonnummer is: 0625505340. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 713479920000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1221N9.

Wat is de locatie van Rijschool Ottens thodn NXXT precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Emmen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Emmen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Nijland Verkeersscholen en Rijschool Van Der Spoel.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Ottens thodn NXXT

Slagingspercentage

30

Aantal examens

101

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0625505340

Adres

Balingerbrink 41

Postcode

7812SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen, Meppel

KvK-nummer

713479920000

Rijschoolnummer

1221N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ottens thodn NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Ottens thodn NXXT
Rijschool Ottens thodn NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo