Rijschool Ottens thodn NXXT

Alles over Rijschool Ottens thodn NXXT.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ottens thodn NXXT ligt op 28%, 92 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Ottens thodn NXXT? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Emmen, Meppel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Ottens thodn NXXT.

Deze school vind je in Emmen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Balingerbrink 41, 7812SB Emmen. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0625505340. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 713479920000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1221N9.

In welke plaats zit Rijschool Ottens thodn NXXT precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Emmen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Emmen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Supheert rijopleidingen en Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Ottens thodn NXXT

Slagingspercentage

28

Aantal examens

92

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0625505340

Adres

Balingerbrink 41

Postcode

7812SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen, Meppel

KvK-nummer

713479920000

Rijschoolnummer

1221N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ottens thodn NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Ottens thodn NXXT
Rijschool Ottens thodn NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo