Rijschool Mario Salama

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Mario Salama.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Mario Salama ligt op 100%, 1 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Mario Salama? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Mario Salama.

De school is te vinden in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Bos en Lommerweg 173, 1055DK Amsterdam. Voor telefonisch contact bel je met 0611583440. Het KvK-nummer van deze rijschool is 89033876. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2393G3.

Waar zit Rijschool Mario Salama precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Berlage en Verkeersschool 2Connect.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Mario Salama

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0611583440

Adres

Bos en Lommerweg 173

Postcode

1055DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

89033876

Rijschoolnummer

2393G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Mario Salama”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo