Rijschool Marcel Ousen

Lees alles over Rijschool Marcel Ousen.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Marcel Ousen is 42%, 19 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Marcel Ousen? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Tiel.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Marcel Ousen.

De rijschool is te vinden in Tiel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Civitaspad 23, 4007ML Tiel. Stuur ze een mailtje, [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06-23912713. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: marcelousen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 512577500000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3576X3.

Waar zit Rijschool Marcel Ousen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Tiel.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tiel. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Nico van Swam en Rijschool Loeffen.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Marcel Ousen

Slagingspercentage

42

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-23912713

Website

marcelousen.nl

Adres

Civitaspad 23

Postcode

4007ML

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

512577500000

Rijschoolnummer

3576X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Marcel Ousen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo