Rijschool Lidy Ellenkamp

Alles wat je wilt weten over Rijschool Lidy Ellenkamp.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Lidy Ellenkamp is 56%, 18 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Lidy Ellenkamp? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Lidy Ellenkamp.

De rijschool is gevestigd in Zelhem. Op zoek naar adresgegevens? Pluimersdijk 13, 7021HW Zelhem. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0314) 62 25 56. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: lidy.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 090939060000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6124X7.

Waar vind ik Rijschool Lidy Ellenkamp precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Zelhem.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Zelhem. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rond Oer en rijden met marcel.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Lidy Ellenkamp

Slagingspercentage

56

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0314) 62 25 56

Website

lidy.nl

Adres

Pluimersdijk 13

Postcode

7021HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

090939060000

Rijschoolnummer

6124X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Lidy Ellenkamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo