Rijschool Leo & Natasja

Lees alles over Rijschool Leo & Natasja.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Leo & Natasja is 67%, 3 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs BE). Ga je voor lessen bij Rijschool Leo & Natasja? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Roosendaal. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Leo & Natasja.

De school is te vinden in Oud Gastel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: St. Antoinedijk 34, 4751SE Oud Gastel. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De rijschool bellen? 06 46 95 03 11. De school heeft een eigen site: leo-natasja.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 201667240000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8768X4.

Waar vind ik Rijschool Leo & Natasja precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Oud Gastel.

Bekijk hier meer Rijscholen in Oud Gastel. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool Dusseldorp en Autorijschool Martin Post.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Leo & Natasja

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 46 95 03 11

Website

leo-natasja.nl

Adres

St. Antoinedijk 34

Postcode

4751SE

Plaats

Examenlocatie(s)

Roosendaal

KvK-nummer

201667240000

Rijschoolnummer

8768X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Leo & Natasja”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo