Uw rijschool ook gratis op rijschoolspecialist.nl? Neem Contact met ons op!

Rijschool Kwaliteit Jr

(6 klantbeoordelingen)

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Lees alles over Rijschool Kwaliteit Jr.

Deze rijschool is gevestigd in Eindhoven, dit zijn de adresgegevens: Frans Halsstraat 10, Eindhoven (Noord-Brabant). Het is nog onbekend of je hier theorielessen kunt volgen. Gelijk praktisch aan de slag? Bij deze rijschool les je met een personenauto. Als je bij deze school lest, leg je examen af in Eindhoven.

De rijschool heeft nog geen website aan ons doorgegeven. Deze rijschool heeft nog geen e-mailadres doorgegeven. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0641298585. Check ook deze rijscholen: Rijschool Veldhuizen en Randstad Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Rijschool Kwaliteit Jr

Aantal examens rijschool

17

Telefoonnummer

0641298585

Adres

Frans Halsstraat 10

Plaats

Provincie

Noord-Brabant

KvK-nummer

677649400000

6 reviews for Rijschool Kwaliteit Jr

1.7
1
0
0
0
5

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Leonard

  Top rijschool!

 2. Jibbe

  Zoals iedereen zegt, slechte rijschool. Je kan wel 10x zakken hier ,, en die gratis herexamen? Vergeet die maar,, tenzij je nog extra peperdure lessen neemt wat bijna het dubbele is van normaal tarief.
  Hoe komt het toch? Als de instructeur continu appt en zit te spelen met zijn telefoon is het logisch dat de leerlingrn zakken.
  Slecht slecht,, hoop dat niemand meer hier gaat lessen. En dat deze beoordeling helpt.

  Bij andere rijschool (naam ga ik niet noemen,, want anders lijkt het dat ik dit plaatst om daar te promoten), ben ik goedkoper uitgekomen EN ben ik geslaagd,, bovendien was het super gezellig en gingen we zelfs paar keer naar de MAC!

 3. Wendy

  Mijn zoon aangemeld voor een proefles.De proefles duurde een kwartier, en dat was inclusief uitleg hoe een auto werkt !! De rijstructeur vond het niet nodig de les langer voort te zetten omdat mijn zoon nog niet kon rijden !!?? Misschien moet iemand even het principe van rijles uitleggen. Uiteraard werd wel het duurste pakket geadviseerd, want zij konden binnen 10 minuten mijn zoon’s kwaliteiten en leervermogen beoordelen !!

 4. Piet

  Dit zijn gewoon oplichters verkapt onder een rijschool.
  Deze mensen werken heel nauw samen met de befaamde rijschool IQDrive zo niet zijn het gewoon dezelfde eigenaren. Je lest via iqdrive krijgt 20 lessen op de parkeerplaats, geen bijzonder verrichting niks. Dan ga je naar een andere rijschool en kom je bij ilham de man die je in eerste instantie ook bij die slechte rijschool plaatst “ die slechte werkt overigens gewoon met ze samen “ zo verdienen ze 2,3 en misschien wel 4 keer aan je. Ik ga een procedure starten ook omdat ze via een klacht mij iets toezeggen zwart op wit maar niet nakomen. Dit is een waarschuwing voor iedereen die van plan is hier te lessen.

 5. Sjeu

  Heel slecht.

  Ga hier niet lessen want je gooit geld in een put

 6. Jip

  Dit is de slechtste rijschool in de regio. De instructeur is bezig met andere zaken en heeft een aanvallende aanpak. Je word gezien als dom als je iets nog niet goed beheerst.

  Ze stelden me niet op mijn gemak tijdens de lessen en ik was niet klaar voor het examen.
  De lessen na de examen zijn peperduur.

  Nu ik bij een andere rijschool ben zie ik duidelijk verschil
  Voor mij geen Kwaliteit !

Category:
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Compare items
 • Total (0)
Compare
0