Rijschool Koers

Alle informatie over Rijschool Koers.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Koers is 47%, 45 personen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Koers? Dan kun je kiezen uit 2 CBR examenlocaties: Spijkenisse, Barendrecht.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Koers.

De rijschool heeft een vestiging in Poortugaal. De adresgegevens zijn als volgt: F vd Poest Clementlaan 31A, 3171EB Poortugaal. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 36 35 61 34. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 725905640000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1824W9.

In welke plaats zit Rijschool Koers?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Poortugaal.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Poortugaal. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ramon en Rijschool Desy.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Koers

Slagingspercentage

47

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 36 35 61 34

Adres

F vd Poest Clementlaan 31A

Postcode

3171EB

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

725905640000

Rijschoolnummer

1824W9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Koers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo