Rijschool Klasse

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Klasse.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Klasse is 25%, 8 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Rijles volgen bij Rijschool Klasse? Je kiest uit 1 CBR-locaties: Meppel.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Klasse.

Deze school heeft een vestiging in Oss. Hierbij de adresgegevens van de school: Staringstraat 63, 5343GB Oss. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 10 53 22 49. Het KvK-nummer van de rijschool is: 505705790000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5550A1.

In welke plaats vind ik Rijschool Klasse (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Oss.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Oss. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Reuvers-Oss en Klumpers W.R..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Klasse

Slagingspercentage

25

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 10 53 22 49

Adres

Staringstraat 63

Postcode

5343GB

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

505705790000

Rijschoolnummer

5550A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Klasse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo