Rijschool Kennemerland

Lees meer over Rijschool Kennemerland.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kennemerland is 42%, 262 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Rijschool Kennemerland biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je voor lessen bij Rijschool Kennemerland? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Haarlem, Rotterdam.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Kennemerland.

De school is te vinden in Haarlem. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Vergierdeweg 110, 2026ZG Haarlem. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 023 538 44 42, of 06 22 30 75 65. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolkennemerland.nl. Het KvK-nummer van de school is: 735839440000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4502U8.

In welke plaats vind je Rijschool Kennemerland (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in Haarlem.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Haarlem. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: JB Autorijschool en Autorijschool Break.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Kennemerland

Slagingspercentage

42

Aantal examens

262

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

023 538 44 42

Telefoon-nr

06 22 30 75 65

Website

rijschoolkennemerland.nl

Adres

Vergierdeweg 110

Postcode

2026ZG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Rotterdam

KvK-nummer

735839440000

Rijschoolnummer

4502U8

Reviews

0.0
3
0
0
0
3

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Ivar van der Meer

  Echt een super toffe rijschool je hebt de uitleg onder de knie, in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs, zeker een aanrader

 2. Ian Rietman

  Prima rijschool!

 3. Dylan

  Dio is de bester rijinstructeur!! in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen.

 4. Goof

  Leuke en vriendelijke lui maar geen goede rijschool.

 5. Urban

  Een gezette rijinstructeur rijdt met een smart achter twee lesmotoren. De motoren rijden flink voorop van Amsterdam naar Haarlem. De smart blijft op de linker baan rijden minder dan 100 waar toegestaan is. En hij heeft heel duidelijk zijn smartphone in de handen. Op deze manier houd hij het verkeer op. Op een asociale manier met slechte reclame voor de rijschool. Verkeer ophouden door snelheid en links rijden en uitgebreid met smartphone in de handen.

 6. Observator

  De instructeur rijdt met zijn smartphone in de hand achter het stuur van de smart (metreclame) achter zijn motor rij leerlingen aan. Niet een school voorbeeld

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo