Rijschool Kennemerland

(2 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Kennemerland.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, personenauto, personenauto met aanhanger of bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kennemerland is 38%, 382 leerlingen legden een examen af. Rijschool Kennemerland biedt ook beroepsopleiding(en), taxi. Als je bij deze school lest, doe je je examen bij 1 CBR examenlocatie: Haarlem. Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: motor, personenauto of bromfiets.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Kennemerland.

Je vindt deze rijschool in Haarlem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Vergierdeweg 110,2026ZG Haarlem. Per e-mail bereik je ze op info@rijschoolkennemerland.nl. Bellen kan natuurlijk ook, je bereikt ze op 235384442 of 622307565. Deze rijschool heeft een eigen website, rijschoolkennemerland.nl.Het KvK-nummer van Rijschool Kennemerland is 735839440000.

Wat is de locatie van Rijschool Kennemerland precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart (Maps).

Andere rijscholen in de regio Haarlem.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Haarlem. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten kijken: Autorijschool de Toekomst, en Autorijschool Aras tevens handelend onder de naam freshdrive.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Specification: Rijschool Kennemerland

Praktijklessen

Motor,Personenauto,Personenauto met aanhanger,Bromfiets

Theorielessen

Motor,Personenauto,Bromfiets

Beroepsopleiding(en)

Taxi

Slagingspercentage

38

Aantal examens

382

Examenlocatie(s)

Haarlem

Website

http://www.rijschoolkennemerland.nl

E-mailadres

info@rijschoolkennemerland.nl

Telefoonnummer 1

235384442

Telefoonnummer 2

622307565

Adres

Vergierdeweg 110

Postcode

2026ZG

Plaats

KvK-nummer

735839440000

2 reviews for Rijschool Kennemerland

1.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Urban

    Een gezette rijinstructeur rijdt met een smart achter twee lesmotoren. De motoren rijden flink voorop van Amsterdam naar Haarlem. De smart blijft op de linker baan rijden minder dan 100 waar toegestaan is. En hij heeft heel duidelijk zijn smartphone in de handen. Op deze manier houd hij het verkeer op. Op een asociale manier met slechte reclame voor de rijschool. Verkeer ophouden door snelheid en links rijden en uitgebreid met smartphone in de handen.

  2. Observator

    De instructeur rijdt met zijn smartphone in de hand achter het stuur van de smart (metreclame) achter zijn motor rij leerlingen aan. Niet een school voorbeeld

 Rijschoolspecialist.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0