Rijschool Helena

Alles over Rijschool Helena.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Helena ligt op 47%, 38 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Helena? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocatie: Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Helena.

Je vindt de school in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Joan Blasiusstraat 83, 2533KL Den Haag. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06-14332224. Het KvK-nummer van de rijschool is 545663120000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2603X8.

In welke plaats vind je Rijschool Helena precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Den Haag.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Fluent en Rijschool Falke.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Helena

Slagingspercentage

47

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14332224

Adres

Joan Blasiusstraat 83

Postcode

2533KL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

545663120000

Rijschoolnummer

2603X8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Russelle Brown

    Het heeft één hele dag geduurd om te beseffen dat ik geslaagd was. De tijd is zo snel gegaan ik besefte ineens dat ik geen rijlessen meer nodig had! Goed maar sad! Nen jij bent one of a kind, WEET WIE JIJ BENT! Dit krijg al op de eerst les te horen! Hij kan niet alleen goed les geven, hij kan je een levens boost geven. Heb je moeite met luisteren, koppig zijn niet weten wat links of rechts is, faalangst of wat je probleem ook mag zijn dan raad ik je aan om deze man te bellen! Buiten het feit dat je erg proffesioneel bent, maak je de lessen erg prettig en leerzaam. De sfeer is ontspannen,gezellig maar ook erg serieus! Ik kan en zal jouw eeuwig dankbaar zijn je bent een TOPPERT met de T!!!!!! Loveeee!!

  2. Willems

    Neny Helena is de BESTE rijdocent ooit! Met zijn hulp ben ik in 1x geslaagd! Hij heeft geduld, hij neemt de tijd om een theorie stof uit te leggen. Hij heeft een positieve energie/vibe. Ik heb me op mijn gemak gevoeld. Neny is een TOPPER! En ik zal aan heel Nederland hem aanraden!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo