Rijschool Helena

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Helena.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Helena ligt op 36%, 99 personen deden examen. Als je bij deze school lest, doe je je examen bij een van de 5 CBR examenlocaties: Amsterdam, Eemnes, Zoetermeer, Rijswijk, Roermon.

Contact & telefoon van Rijschool Helena.

De rijschool heeft een vestiging in Rijswijk Zh. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Huis te Landelaan 15F 113,2283SC Rijswijk Zh. Helaas is er nog geen e-mailadres doorgegeven. Bellen kan natuurlijk ook, je bereikt ze op 06-14332224. Het is ons onbekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Rijschool Helena is 545663120000.

Waar vind ik Rijschool Helena?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in Rijswijk Zh.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rijswijk Zh. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool “Liro”, en Verkeersschool Asha.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Rijschool Helena

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

36

Aantal examens

99

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Eemnes, Zoetermeer, Rijswijk, Roermond

Telefoonnummer 2

06-14332224

Adres

Huis te Landelaan 15F 113

Postcode

2283SC

Plaats

KvK-nummer

545663120000

1 review for Rijschool Helena

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Willems

    Neny Helena is de BESTE rijdocent ooit! Met zijn hulp ben ik in 1x geslaagd! Hij heeft geduld, hij neemt de tijd om een theorie stof uit te leggen. Hij heeft een positieve energie/vibe. Ik heb me op mijn gemak gevoeld. Neny is een TOPPER! En ik zal aan heel Nederland hem aanraden!

 Rijschoolspecialist.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0