Rijschool Helena

Alle informatie over Rijschool Helena.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Helena is 49%, 37 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Helena? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Rijswijk. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Helena.

Deze school is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Joan Blasiusstraat 83, 2533KL ‘S-Gravenhage. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06-14332224. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 545663120000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2603X8.

Wat is de locatie van Rijschool Helena?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van ‘S-Gravenhage.

Bekijk hier meer Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool New in Town en Verkeersschool Eurotel.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Helena

Slagingspercentage

49

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14332224

Adres

Joan Blasiusstraat 83

Postcode

2533KL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

545663120000

Rijschoolnummer

2603X8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Russelle Brown

    Het heeft één hele dag geduurd om te beseffen dat ik geslaagd was. De tijd is zo snel gegaan ik besefte ineens dat ik geen rijlessen meer nodig had! Goed maar sad! Nen jij bent one of a kind, WEET WIE JIJ BENT! Dit krijg al op de eerst les te horen! Hij kan niet alleen goed les geven, hij kan je een levens boost geven. Heb je moeite met luisteren, koppig zijn niet weten wat links of rechts is, faalangst of wat je probleem ook mag zijn dan raad ik je aan om deze man te bellen! Buiten het feit dat je erg proffesioneel bent, maak je de lessen erg prettig en leerzaam. De sfeer is ontspannen,gezellig maar ook erg serieus! Ik kan en zal jouw eeuwig dankbaar zijn je bent een TOPPERT met de T!!!!!! Loveeee!!

  2. Willems

    Neny Helena is de BESTE rijdocent ooit! Met zijn hulp ben ik in 1x geslaagd! Hij heeft geduld, hij neemt de tijd om een theorie stof uit te leggen. Hij heeft een positieve energie/vibe. Ik heb me op mijn gemak gevoeld. Neny is een TOPPER! En ik zal aan heel Nederland hem aanraden!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo