Rijschool Grave

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Grave.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Grave ligt op 67%, 43 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Grave? Dan kies je uit 1 CBR-locaties: Deventer.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

De rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Grave.

De school heeft een vestiging in Bathmen. Hierbij de adresgegevens van de school: Noorderenk 89, 7437VS Bathmen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bel de rijschool op, 06 81 47 89 16. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschool-grave.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 652179770000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7004H3.

Waar vind je Rijschool Grave (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Bathmen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Bathmen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Vanessa de Roode en Rijschool Real Quick.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Grave

Slagingspercentage

67

Aantal examens

43

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 81 47 89 16

Website

rijschool-grave.nl

Adres

Noorderenk 89

Postcode

7437VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

652179770000

Rijschoolnummer

7004H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Grave”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo