Rijschool Goet

Alle gegevens van Rijschool Goet.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Goet ligt op 67%, 3 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs BE). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je voor lessen bij Rijschool Goet? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zaandam, Hoorn.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Goet.

De rijschool is gevestigd in Opmeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Koninginneweg 15, 1716DE Opmeer. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 55 79 79 52. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 371080940000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5497X0.

In welke plaats zit Rijschool Goet?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in Opmeer.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Opmeer. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Taxi Toet en Verkeersschool Bremmer B.V..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Goet

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 55 79 79 52

Adres

Koninginneweg 15

Postcode

1716DE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam, Hoorn

KvK-nummer

371080940000

Rijschoolnummer

5497X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Goet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo