Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo

Alles wat je wilt weten over Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo ligt op 29%, 7 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Groningen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo.

Deze rijschool heeft een locatie in Zuidhorn. Hierbij de adresgegevens: De Koperwiek 45, 9801JH Zuidhorn. Het telefoonnummer van de rijschool is 0651559102. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 90219554. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1094X9.

Waar vind je Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Zuidhorn.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zuidhorn. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: JF-RIJopleidingen en Rijschool Sjoerd van der Ploeg.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo

Slagingspercentage

29

Aantal examens

7

Telefoon-nr

0651559102

Adres

De Koperwiek 45

Postcode

9801JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

90219554

Rijschoolnummer

1094X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo
Rijschool Fred Pera t.h.o.d.n. LesGo

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo