Rijschool-Felix

(1 klantbeoordeling)

Alles wat je wilt weten over Rijschool-Felix.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool-Felix ligt op 25%, 4 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool-Felix? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Maastricht. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool-Felix.

Deze rijschool vind je in Berg En Terblijt. De adresgegevens zijn als volgt: Archivaris Habetsstraat 3, 6325CG Berg En Terblijt. De school is telefonisch bereikbaar op 06 86 87 52 32. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 808988150000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1914F4.

Waar vind ik Rijschool-Felix (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Berg En Terblijt.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Berg En Terblijt. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Roger Frissen Verkeersopleidingen en Rijschool Manfred Gilissen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool-Felix

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 86 87 52 32

Adres

Archivaris Habetsstraat 3

Postcode

6325CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

808988150000

Rijschoolnummer

1914F4

1 review for Rijschool-Felix

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Monique

    Felix heeft naar mijn ervaring een no-nonse en jeugdige manier van lesgeven. Ik kan hem zeker aanbevelen. Felix heeft ook veel begrip en voeling getoond in het lesgeven aan mijn 17-jarige. Waar nodig blijven herhalen en waar nodig eens de druk opvoeren. Het is niet altijd eenvoudig om degene gemotiveerd te houden. Vooral als er dan een ellenlange wachttijd is en dan ook nog een eerste examen niet goed gaat. Consequent en vol vertrouwen door blijven gaan, zodat de 2de keer een succes is geworden. Mijn 2de tiener zal over een aantal jaar ook bij hem gaan lessen.

Rijschoolspecialist.nl
Logo