Rijschool Elka

Alle details over Rijschool Elka.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Elka is 53%, 32 leerlingen legden een examen af. Kies je ervoor bij deze school te lessen, leg je examen af bij 1 CBR examenlocatie: Groningen.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Elka.

Je vindt de rijschool in Groningen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Grote Beerstraat 110,9742SC Groningen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is:f.elkaouini@hotmail.com. Voor telefonisch contact bel je met 616432138. Er is nog geen eigen website door de rijschool doorgegeven. Het KvK-nummer van Rijschool Elka is 658399350000.

Waar vind je Rijschool Elka precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande Google Maps-kaart.

Andere rijscholen in de regio Groningen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Groningen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeerseducatie Centrum Groningen t.h.o.d.n. ANWB Rijopleiding Groningen, en Verkeersschool Oosterpoort B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Specification: Rijschool Elka

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

53

Aantal examens

32

Examenlocatie(s)

Groningen

E-mailadres

f.elkaouini@hotmail.com

Telefoonnummer 2

616432138

Adres

Grote Beerstraat 110

Postcode

9742SC

Plaats

KvK-nummer

658399350000

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Elka”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo