Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT

Alle gegevens van Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT is 71%, 7 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT.

De rijschool is te vinden in Barendrecht. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Serenadelaan 78, 2992GT Barendrecht. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0631979359. Het KvK-nummer van de rijschool is 89529677. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1543U9.

In welke plaats zit Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Barendrecht.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Barendrecht. Check ook deze twee rijscholen: Licence to Drive t.h.o.d.n. LesGo en Rijschool B-ready.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Telefoon-nr

0631979359

Adres

Serenadelaan 78

Postcode

2992GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

89529677

Rijschoolnummer

1543U9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT
Rijschool Denise t.h.o.d.n. NXXT

Rijschoolspecialist.nl
Logo