Rijschool de Langstraat

Alle gegevens over Rijschool de Langstraat.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Langstraat is 75%, 16 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij Rijschool de Langstraat? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Berkel Enschot.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool de Langstraat.

Je vindt de school in Waalwijk. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Zomerdijksestoep 7, 5141JZ Waalwijk. Bellen kan, je bereikt ze op 0416 70 02 40. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 636073010000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1835W2.

Wat is de locatie van Rijschool de Langstraat precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Waalwijk.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Waalwijk. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Destiny en Autorijschool anCorien.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool de Langstraat

Slagingspercentage

75

Aantal examens

16

Telefoon

0416 70 02 40

Adres

Zomerdijksestoep 7

Postcode

5141JZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

636073010000

Rijschoolnummer

1835W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool de Langstraat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo