Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT

Alle informatie over Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT ligt op 38%, 65 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT? Je kiest uit een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Vlissingen, Goes. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT.

De school heet een locatie in Goes. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? M.A. de Ruijterlaan 44, 4461GE Goes. Bellen? Het telefoonnummer is 06 38 21 99 73. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 742524100000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1223H7.

In welke plaats vind ik Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Goes.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Goes. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: JP-drive en RijZeker.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

38

Aantal examens

65

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 21 99 73

Adres

M.A. de Ruijterlaan 44

Postcode

4461GE

Plaats

Examenlocatie(s)

Vlissingen, Goes

KvK-nummer

742524100000

Rijschoolnummer

1223H7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Dennis

    Aardige man, weet hoe of wat hij je het moet leren. Heef mij leuke tijd bezorgt tijdens rijden en me examen laten halen.

Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT
Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo