Rijschool City

Alle gegevens over Rijschool City.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool City is 54%, 262 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij Rijschool City? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-examenlocaties: Groningen, Winschoten.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool City.

Deze school vind je in Groningen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Koningsweg 17B, 9731AN Groningen. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 508518560, of 06-26039326. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolcity.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 517402810000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7793W0.

In welke plaats vind je Rijschool City?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Groningen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Groningen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Freelance Rijinstructeur Wilmar Pater en De Ronde Rijopleidingen t.h.o.d.n. Autorijschool Bos Roden.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool City

Slagingspercentage

54

Aantal examens

262

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

508518560

Telefoon-nr

06-26039326

Website

rijschoolcity.nl

Adres

Koningsweg 17B

Postcode

9731AN

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

517402810000

Rijschoolnummer

7793W0

Reviews

0.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rugynette Proctor

    Ik vind het een geweldige rijschool. Ze denken met je mee, altijd bereikbaar, goed advies geven enz. Ik heb met Suzanna gereden echt een topper is zij. De geduld die ze heeft en een veilige rustig gevoel geven.

    Is een aanrader!!!

  2. Hans

    Bad drivingschool

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo