Rijschool Bram

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Bram.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Bram ligt op 50%, 70 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les je bij Rijschool Bram? Je hebt keus uit 1 CBR-examenlocaties: Nijmegen. Zo snel mogelijk je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Bram.

Deze rijschool heeft een locatie in Mook. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: van Dedemstraat 4, 6585AL Mook. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschoolbram.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 80 61 48. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschoolbram.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 535875880000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2964H0.

Wat is de locatie van Rijschool Bram precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Mook.

Klik hier voor meer Rijscholen in Mook. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Peters en Ivo’s Verkeersopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Bram

Slagingspercentage

50

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbram.nl

Telefoon-nr

06 21 80 61 48

Website

rijschoolbram.nl

Adres

van Dedemstraat 4

Postcode

6585AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

535875880000

Rijschoolnummer

2964H0

1 review for Rijschool Bram

2.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jolanda

    Slechte rijstructeur geeft geen rustig gevoel aan kind als je niet snel iets begrijpt.Schreewt tegen ze en zegt dingen die echt niet kunnen als rij school houder.de kinderen zijn er om iets te leren.HET IS TOCH NIET NORMAAL DAT JE KIND 3 KEER HELEMAAL OVERSTUUR THUIS KOMT,NU MOET HIJ WEER VERTROUWEN KRIJGEN IN EEN ANDERE RIJSCHOOL.MAAR GELD TERUG STORTEN MOOI NIET TERWIJL HIJ DE FOUT IS INGEGAAN…

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo