Rijschool Autonoom

Alle gegevens over Rijschool Autonoom.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Autonoom is 100%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Autonoom? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Autonoom.

De school heeft een vestiging in Kudelstaart. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Kamerlingh Onnesweg 89, 1433LG Kudelstaart. Voor telefonisch contact bel je met 0646897121. Het KvK-nummer van de school is 84589760. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1839K7.

Waar vind je Rijschool Autonoom precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Kudelstaart.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Kudelstaart. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Amstelectric en Rijschool A4.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Autonoom

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0646897121

Adres

Kamerlingh Onnesweg 89

Postcode

1433LG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

84589760

Rijschoolnummer

1839K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Autonoom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo